Palveluni

Henkilökohtainen ruokavalio

Ruokavalio suunnitellaan sopivaksi juuri sinun tarpeisiin.

Suunnitellaan nimensä mukaisesti juuri sinulle. Taustakartoitusta varten haastattelen sinua. Ottamiesi ruokakuvien avulla saan kokonaiskäsityksen mm. annoskoostasi, ateriarytmistäsi, ravinnon koostumuksesta ja kokonaiskuvasta (värit, monipuolisuus jne.).

Ruokavaliossa huomioin tavoitteesi ja toivomuksesi. Ruokavalioon sisällytetään sinulle sopivia ateriakokonaisuuksia, sinun arkeesi sopiviksi.

Kun tavoitteenasi on muokata kehoasi, lihasmassaa, voimaa, polttaa rasvaa, tai pudottaa painoa, on tärkeää toteuttaa se henkilökohtaisella ohjeistuksella.

On tärkeää saada tavoitteitasi tukeva ruokaohjeistus.

Tarjolla on myös nuorten ruokavalio opastusta ja ohjelmia, nuoren tavoitteita ja kasvua tukemaan.

Ravinto-ohjelma alkaen. 89 euroa

Personal training valmennus, ravinto ja liikunta

Ensimmäinen valmennustapaaminen käynnistyy haastattelulla ja alkuarvioinnilla, (terveysselvitys ja liikuntatottumukset). Haastattelussa käydään läpi tavoitteitasi valmennuksen suhteen sekä kartoitetaan tekijät, jotka tulee huomioida alkavaa valmennusta ajatellen. Alkukartoituksessa käydään läpi asiakkaan liikkuvuus, ryhti – ja lihaskunto asioita. Alkukartoituksen ja terveysselvityksen avulla valmentaja näkee tämän hetkisen fyysisen tilasi, jonka pohjalta harjoitussuunnitelmaa lähdetään rakentamaan.

  • Liikunta, liikuntahistoria ja terveysasiat
  • Elämäntavat (uni, työ, perhe, ruokailu, harrastukset)
  • Tavoitteiden määrittäminen
  • Alkukartoitus (liikkuvuus, ryhti, lihaskunta, vyötärönympärys, inbody)

Personal training- pakettiin sisältyy ruokavalio ohjelma, liikunta/treeniohjelma, yhteydenpito valmentajaan 24/7 (poikkeuksena loma-aika), yksi ohjaus/kk esim. kuntosalilla.

Personal training alkaen 159e/kk sis. yhden ohjauksen esim. kuntosalilla

Fitness kilpaurheilu valmennus

1. Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat

2. Henkilökohtaisesti laaditut ruokavaliot ja niihin liittyvä opastus/ohjeistus (myös erityisruokavaliot)

3. Kuukausittainen yhteistreeni, jossa harjoitellaan mm. liikkeiden oikeaa tekniikkaa ja harjoitusvolyymia

4. Konsultointi 24/7 vastaus saman vrk aikana (poikkeuksena loma-aika, etukäteen ilm.)

5. 7-8 viikon välein oleva tiimipäivä (sis. harjoittelua, lihashuoltoa, poseerausta, mukavaa yhdessä oloa ja keskusteluja fitnessistä, somesta, kilpailemisesta, asuista, esiintymisestä, vakuutuksista jne.

6. Kilpailu valmistautumisen ohjeistus sekä urheilijan huolto kisapaikalla yhdessä sopimalla tavalla. Huoltaja on tiimin puolesta.

7. Pääsy kilpailutiimin sosiaalisen median ryhmiin Facebook ja instagram, sekä whatsup (vain tiimiläisille).

8. Etu/sopimushinta kuntosali Kemigymille (harjoitella voit missä vain, mutta yhteistreenit ovat kyseisellä salilla Kemissä). Tiimipäivät ovat Kemissä isolla peilisalilla tai kesäpäivät Oulu tai lähialue ja talvipäivä Kemi tai lähialue.

9. Saat alennusta Better Bodies ja Gasp -tuotteista Fit4You-verkkokaupasta, sekä Disturb – verkkokaupasta heidän myymistään tuotteista.

10. Lisäksi käytämme valmennuksessa Trainero-sovellusta, johon saat helposti kaikki treenit ohjeineen (kuvat, videot) sekä ruokavaliot ja harjoituskalenterin. Lisäksi sovellus mahdollistaa tiedostojen tallennuksen, mittaus- ja treenitulosten (harjoituspäiväkirja) seurannan sekä chat- viestittelyn.

11. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä 50e/kerta

12. Lisäksi teemme yhteisiä pieniä tiimipäiviä esim. vaellus, koskiuinti, kiipeilypuisto jne. (omavastuu max. 50e)

Sopimus voimassa minimissään 3 kuukautta, jonka jälkeen irtisanomisaika on 1 kuukausi.

Alkuvaiheen työ on valmentajalle jokaisen valmennettavan kohdalla työläin ajallisesti.

Huom. kilpailijat hyväksytään mukaan kasvokkain tapahtuvan haastattelun perusteella. Tällä turvataan muun muassa se, että kilpailemista aikovalla on realistinen käsitys kilpailuun tähtäävän harjoittelun vaatimustasosta ja määrästä.Fitness kilpaurheiluvalmennus juniorit 23v. asti 1. kuukausi150 €
Fitness kilpaurheiluvalmennus juniorit 23v. asti 139 €/kk
Fitness kilpaurheiluvalmennus aikuiset 1.kuukausi155 €
Fitness kilpaurheiluvalmennus aikuiset147 €/kk

Fitness harrastajan paketti

Kilpailuvalmennuksen sijaan sijaan sinulla on myös mahdollisuus kokeilla suppeampaa ja edullisempaa fitness harrastajan pakettia, jonka hinta on 130 €/kk.

Tämä paketti on askel kohti kilpailuvalmennusta, jonka aikana voit rauhassa päättää mitä haluat.

Virkistys- ja työhyvinvointipäivät

Toteuta tyhy- tai virkistyspäiväsi Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Tmi Jaana Kotkansalon kanssa. Suunnittelemme päivän aktiviteetit kaikille osallistujille sopivaksi. Laajasta lajivalikoimastamme löytyy yhteistä tekemistä ja ohjelma moneen makuun. Osa palveluista voidaan toteuttaa myös yhteistyökumppaneiden kautta. (myös Oulu, Rovaniemi, Tornio, Tervola, Simo ja Keminmaa).

Tervetuloa merelliseen Kemiin tai lähiympäristöön luontoon ja luontopoluille. Yhteistyökumppaneidemme kautta myös tilaus saunomismahdollisuus.

Valitse päivääsi erilaisia lajikokeiluja laajasta ryhmäliikunta- ja kurssilajivalikoimasta: esimerkiksi talvella lumikenkäilyä, potkukelkkailua, pulkkamäki laskua, joogaa, Parkouria, sisäpyöräilyä, taukojumppaa, kuntosaliharjoittelua, voimaharjoittelua (myös nuoret) rentoutusta, palloilua tai retkeilyä (lätyn- ja, makkaranpaistoa, sekä nokipannukahvit.

Otamme huomioon suunnittelussa eritasoiset liikkujat. Osaksi ohjelmaa sopivat loistavasti myös luennot (työhyvinvointi, ravitsemus, uni jne.) sekä kehonkoostumusmittaus. Rakennetaan yhdessä teille sopiva hyvinvointi- tai virkistypäivä! Räätälöimme päivän ohjelman sekä tarjouksen toiveenne mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!